Vastuullinen sijoittaminen käytännön näkökulmasta

Perinteinen sijoittaja innostuu vastuullisesta sijoittamisesta sillä, se yleensä tuottaa paremmin tai ainakin yhtä hyvin kuin perinteinen sijoittaminen! Lisäksi suuret instituutiot suosivat vastuullista sijoittamista, joten ne yleensä kasvattavat rahavirtoja näihin kohteisiin.

Uusissa tutkimuksissa on todettu, että pidemmän ajanjakson kuluessa ”hyvän vastuullisuuden yhtiöt” pystyvät tekemään hieman parempaa tuottoa kuin perinteiset.  Vastuulliset yritykset ovat siis menestyjiä, koska niillä on ainakin 6 selvää etua puolellaan.

 

Vastuullinen yritys yleensä:

 1. merkitsee parempaa liiketoimintaa
 2. toimii pitemmällä tähtäimellä ja on näin luotettavaa
 3. viestittää paremmin ja on avoin ja tavallista läpinäkyvämpi, mikä luo luottamusta tuleviin päiviin ja asiakasuskollisuutta enemmän kuin ”raaka” lyhytnäköinen bisnes
 4. pitkäjänteisyys palkitaan paremmin asiakkaiden, kuluttajien ja yhteistyökumppaneiden toimesta, mikä luo toimintaan vakautta ja ennustettavuutta
 5. rahoitus on heille yleensä edullisempaa, koska pankit luottavat liiketoiminnan ennustettavuuteen
 6. osakkeiden volatiliteetti on pienempi eli markkinariski on pienempi

 

Miksi kannattaa hankkia vastuullisen sijoittamisen globaalipalvelu kauttamme vuodeksi?

Perustelut:

Olemme asiantuntija tässä globaalissa aiheessa, ja meillä on valmiina sekä sijoittamisen perusasiat että vastuullisuuden perusteet käsittävä kahden päivän opetuspaketti. Siitä keskeisenä osana on kokonaispalvelu, jossa toimitamme perusasioista tietopaketin kaikille tilaajille.

Vastuullisesta sijoittamisesta meillä on omakohtaista kokemusta ja laaja osaaminen asiakkaan sijoitusvalintoja tukemaan. Lisäksi teemme vastuullisen sijoittamisen sijoitussuunnitelmia kokemusten pohjalta. Ja tarjoamme sijoittajalle laajaa, eri vaihtoehdoin huomioivaa palvelua sekä keskustelemme jokaisen asiakkaan kanssa yksilöidysti juuri hänen aihealueeseen perehtyen.

Näin toimimme:

Analysoimme asiakkaan sijoitussalkun ja teemme siihen vaihtoehtoisia suunnitelmia tuoton ja vastuullisuuden parantamiseksi: Lisäksi toimitamme globaaleja markkinakatsauksia 4 kertaa vuodessa. Palvelumme kautta asiakkaalla on vuoden ajan ammattisijoittajan 18 vuoden globaalikokemus ja osakemarkkinatieto käytössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Sijoitussuunnitelmilla menestystä sijoitusmarkkinoilla

Yleistä Sijoita vain niitä varoja, joita ei tarvitse päivittäisessä elämässä. Säännöllinen sijoittaminen on suositeltava strategia. Sijoita useimmiten kuukausittain tai silloin kun on ylimääräistä. Säännöllinen sijoittaminen vähentää ajoitusriskiä eli sijoitusajankohdan mahdollisesti…

Lue lisää »

Miksi sijoitan virtuaalivaluuttoihin!

Julkisuudessa on aiheesta kirjoitettu paljon ja vuodesta 2016 alkaen on tämä menestystarina saanut suurta huomiota julkisuudessa, koska nyt tällä kertaa ”eräitä rohkeita sijoittajia on palkittu ruhtinaallisesti”? Vuosituotot ovat olleet jopa…

Lue lisää »

Hajauttaminen eräänä sijoittajan haasteena

Kokeneetkin sijoittajat saattavat käsittää hajauttamisen hyödyntämisen oudosti . Siitä usein todetaan, että ”hajautus on ainoa ilmainen lounas, jonka sijoittaja voi nauttia”. Tämä saattaa toki olla tottakin, mutta asia ei ole…

Lue lisää »

info@siop.fi
Turuntie 26-30 B 29, 13130 Hämeenlinna
0
  0
  Ostoskorisi
  Ostoskorisi on tyhjä!Kauppaan