Opetus omalla koneellasi

Peruskurssi

Sijoittajan peruskurssilla pääset nopeasti alkuun käytännön sijoittamisessa.

Opit käyttämään tärkeimpiä sijoittajan työkaluja, joita netissä tarvitaan päivittäin. Kurssilla käydään läpi konkreettisia esimerkkejä ja kerrotaan eri mahdollisuuksista ilman korkealentoista ammattisanastoa. Rahasto- ja osakevalintojen oppiminen on kurssin pääsisältöä. Samoin opit rahasto-, ETF- ja osakesijoittamisen peruskäsitteet ja -tunnusluvut.

ETF-kurssi

Tämä kurssi soveltuu hyvin myös vasta-alkajille, mutta kurssin lopussa käydään läpi vaativampiakin teemoja. Kurssin tavoitteena on oppia valitsemaan kulloinkin parhaita rahastoja, ETF-tuotteita sekä laajaa hajauttamista ja globaalia markkinatuntemusta hyväksi käyttäen.

Tutustumme hakukoneiden hyödyntämiseen. Tutustumme lisäksi ajankohtaisiin sijoituskohteisiin. Etsimme myös ”turvasatamia” ETF- salkun vakauttamiseksi. Opiskelemme kaupankäyntiä ETF-tuotteilla ja teemme säästösuunnitelmia.

 

Nettikurssien toteutus

Sijoituskurssi tapahtuu käytännössä niin, että tilattuasi kurssin saat sähköpostilla opetusmateriaalin, jossa esitellään opetuksen keskeiset kohdat kirjallisesti. Tutustut materiaaliin jo etukäteen ja näin saat hieman alkutuntumaa aiheeseen.

Sovimme yhdessä kellonajat milloin olemme yhteydessä. Tämän jälkeen aloitamme opiskelun yhdessä ja tarvitset vain tietokoneen ja datayhteyden. Tavoitteenamme on, että opit itse seuraamaan markkinoita ja valitsemaan sopivia tuotteita tarkempaa valintaa varten. Opetamme keskeiset tuotevalintakriteerit ja menettelytavat. Varmistamme opetuksen omaksumisen yhteisissä keskusteluissa.

Saat saa vielä puoli vuotta markkinakatsauksia pysyäksesi ajan tasalla ja opetusta voidaan tarvittaessa täydentää tarpeesi mukaan.

Voimme antaa lupauksen siitä, että kykenet sijoittamaan kurssin jälkeen melko itsenäisesti omaksuttuasi nettikurssin sisällön.

 

 

info@siop.fi
Turuntie 26-30 B 29, 13130 Hämeenlinna